Tallers amics on aprendre a cuinar amb espècies

Sabem que molts esteu pendents de nous tallers que puguem organitzar a la nostra botiga, però mentrestant permeteu-nos recomanar-vos algunes alternatives fantàstiques fetes per gent que sap del que parla, com l’Aïda i la Isabel:

– L’Aïda Lirola és naturòpata i especialista en cuina macrobiòtica i energètica entre altres. També és una gran amant de les espècies, com ens va explicar amb entusiasme quan ens vam conèixer a Argençola: sempre formen part dels seus tallers! Justament la setmana que ve en té un de dedicat al gingebre, la mostassa, el comí, el clau i el coriandre, a la seva web hi trobareu tota la informació.

– La Isabel Celma reprèn per quart any el seu “viatge nutritiu” en col·laboració amb l’espai René, on ens mostrarà el camí cap a una cuina que ella descriu com a “naturista, ecològica i de justícia social”. Cada sessió va dedicada a un ingredient, com les algues, els llegums o els fermentats. També hi ha un dia per les espècies, esclar! Per a més informació, visiteu el seu blog.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *