especies

Les espècies, presentació del llibre de Núria Duran, Teresa Correig i Mònica Pascual

Per molt habituats que estiguem a cuinar amb espècies, sempre n’hi ha alguna que se’ns resisteix, que no acabem de saber com o quan usar-la, ens perdem amb l’ordre que hem de seguir i ens fa por equivocar-nos amb les quantitats, sempre tan subjectives. Hi ha vegades que ens cal una guia!

Per això llibres com el de la Núria, la Teresa i la Mònica sempre són benvinguts. El trio d’autores és d’allò més suggeridor: una biòloga, una arquitecta i una geòloga amb experiència docent i formació culinària que han viatjat per països llunyans a on s’han amarat de la cuina de cada lloc. Un cop aquí han unit esforços per estudiar i experimentar amb multitud d’espècies fins a triar-ne 19, que ens presenten en aquest volum que és a la vegada llibre de consulta i receptari. A dins trobarem informació sobre la mostassa negra, el rave rusticà o la cúrcuma entre d’altres, així com 80 receptes on posar en pràctica tots aquests coneixements i que ens ajudaran a ampliar el nostre repertori a la cuina i, qui sap, inspirar-nos per fer-ne 80 més!

A nosaltres el llibre ens va cridar l’atenció i hem volgut presentar-vos-el. Però com que discutir sobre espècies sense tocar-les i olorar-les és una experiència una mica coixa, hem decidit fer-ho en un entorn més apropiat: a la nostra botiga! Així que el pròxim dia 3 de desembre, dimecres, esteu tots convidats a passar-vos per Masala Barcelona per conèixer a les autores i el seu llibre Les espècies. Us hi esperem!

Què: presentació de Les espècies, de Núria Duran, Teresa Correig i Mònica Pascual
On: Masala Barcelona, c/ Marià Aguiló 59
Quan: dimecres 3 de desembre a les 19h.
Més informació a la web de l’editorial Cossetània.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *