Te i tendències de primavera

En un negoci l’opinió dels clients és valuosíssima i passar hores darrere el taulell és la millor manera d’escoltar-vos. Els vostres sabors preferits, els productes que no trobeu enlloc, les preguntes sobre la informació esbiaixada que arriba a través dels mitjans…Si ens ho preguntessin podríem fer en un moment un anàlisi detallat de les tendències del sector.

En aquest sentit, ja fa temps que ens demaneu tes i infusions amb regalèssia, un sabor particular, molt fresc i anisat, que fa més agradables les infusions sense haver-les d’endolcir amb sucre o mel. El responsable d’aquesta dolçor és un component d’aquesta arrel, l’àcid glicirrícic, amb un poder edulcorant molt superior al sucre que, a més, té propietats expectorants i mucolítiques. Una joia? Sempre que es prengui amb moderació: cal tenir en compte que un consum repetit de regalèssia provoca alteracions en la pressió arterial i està per tant contraindicada en cas d’hipertensió.

Això no vol dir, es clar, que no es pugui prendre, si no que cal estar ben informats. Per això hem incorporat dues fantàstiques infusions al nostre catàleg que tenen la regalèssia entre els seus ingredients: un mate amb taronja i regalèssia, ideal per despertar-se de bon matí, i el conegut ginseng oolong o oolong de ginseng, un clàssic xinès famós per la seva presentació en forma de perdigó i el seu gust dolç i especiat que es va desplegant infusió rere infusió. Un te que val la pena conèixer!

Una altra de les tendències estrella és afavorir tot allò que no porti cafeïna; hi ha una veritable guerra contra aquest alcaloide present en el cafè i el te, per molt que la quantitat present en una tassa d’aquest darrer sigui molt menor. Però davant el dubte, la tendència és a evitar-la de totes totes, amb l’inconvenient que a vegades les infusions alternatives no acaben de fer el pes. Però hi ha una solució… El te descafeïnat! Es tracta de te que es sotmet a un procés a altes pressions i utilitzant el diòxid de carboni com a agent absorbent. És un procés molt efectiu que també s’utilitza pel cafè d’alta qualitat, ja que en manté molt bé el color, l’aroma i el gust. A la botiga trobareu dos tes descafeïnats, un Earl Grey fet amb te verd sencha i una novetat, te negre amb taronja.

Finalment, i ja pensant en la primavera, la calor i el te fred, hem incorporat un te negre amb menta i llima per començar a experimentar. Us l’imagineu en un còctel de caipirinha? Mmmm…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *