El diumenge, taller de curris

Diumenge vam realitzar el primer taller d’elaboració de curris i masales acompanyats d’amics coneguts i per conèixer. La xerrada va durar dues horetes, amb una primera part teòrica, que versà sobre els diferents significats del terme curri avui dia i també històricament, i una segona meitat pràctica, de presentació de les espècies més habituals i també d’algunes de més desconegudes. Si tot va sortir bé, ara espècies com la pebreta o el fenigrec no ens haurien de fer por d’usar a la cuina! Al final, i malgrat les mancances d’espai, vam muntar un sidral considerable de masala dabbes amunt i avall mentre els alumnes s’entregaven a la creació de la seva pròpia mescla. Guiats pel Jose, cadascú hi va posar el que li va semblar sobre una base de comí, coriandre, cúrcuma i xili. Alguns van decidir potenciar un ingredient en concret, d’altres tenien una llista d’ingredients que superava la dotzena. Estem impacients per saber-ne els resultats a la cuina!

Una de les que ja s’ha animat a tastar-lo és la Isabel Celma, autora del blog Viatge Nutritiu, que ha dedicat una entrada al taller amb recepta inclosa. Sembla doncs que el curri de verdures va quedar prou bo!

Esperem que aprenguéssiu molt i que sobretot us ho passéssiu bé, nosaltres per la nostra part estem treballant per repetir-ho però en unes altres condicions, amb possibilitats de cuinar si pot ser!

Foto d’Isabel Celma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *